Over ons


I loved you from the very start. You stole my breath, embraced my heart. Our life together has just begun. You’re part of me, my little one.

❤️ ONS VERHAAL

Ztock® is ontstaan door een bepaalde liefde en een tekortkoming. Wij bij Ztock® vonden dat er een baby webshop mistte in Nederland waar je de meest leuke producten kunt kopen die gerelateerd zijn aan de belangrijkste persoon op aarde, je nieuwgeborenen. Dit allemaal met kwalitatief goede producten voor je kleintje tegen een betaalbare prijs.

En zo ontstond Ztock®, een webshop voor en door ouders van nieuwgeborenen. Onze missie is om jou te voorzien van een zo schattig en comfortabel mogelijk assortiment met producten die je gewoon móét hebben voor je kleine vriend of vriendin. Samen willen we met jou heel Nederland veroveren met de liefde en magie van een nieuwgeborenen

❤️ ONZE VISIE

Je kleintje is speciaal en niemand anders is zoals hem of haar. Onze slogan is dan ook: het allerbeste voor de allerkleinste

❤️ KLANTENSERVICE

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest schattigste webshop van Nederland. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag.  

❤️ BEDRIJFSINFORMATIE

Ztock® staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74124188 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW nummer is mogelijk op aanvraag.